Pirjo BergOlen ehdolla valtuustoon, koska minua kiinnostavat osallistuminen, osallistaminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Olen tykästynyt Suomen pienimpään, kauneimpaan ja vanhimpaan kauppalaan Ikaalisiin, Ikaalisten luontoon, Kyrösjärveen ympäristöineen, eläviin kyliin ja kaupungin ainutlaatuiseen historiaan. Haluan vaikuttaa tämän kokonaisuuden hyvään tulevaisuuteen yhteistyössä muiden kanssa. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, yhteisö, joka pitää huolta omistaan toimiessaan parhaimmillaan. Kuitenkin meistä itsestämme on kiinni, millaisen tulevaisuuden luomme. 

Olen 2000-luvun alussa Ikaalisiin ihastunut uusikaalilainen. Tulin vuonna 2013 pääkaupunkiseudulta, kotoisin olen Parikkalan piikojen seudulta. Opiskelin Helsingissä, jossa aikuiset lapseni asuvat tällä hetkellä. Olen kahden suloisen taaperon mumma. Läykkälänlahdella on minun ja border collie Blixin koti. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, pääaineena kliininen biokemia, muiden aineiden ollessa matematiikka ja tilastotiede. Johtamiskoulutusta olen saanut täydennyskoulutuksena Helsingin ja Turun yliopistoissa.

Ikaalisissa on harrastusmahdollisuuksia, jotka ovat sydäntäni lähellä mm. luonnossa liikkuminen, valokuvaus ja avantouinti. Kaupunki on uskomattoman kaunis ja monimuotoinen järvineen, kylineen ja metsineen, tarjoten eri ikäisille hyvät peruspalvelut. 

Vapaa-aikani kuluu yhdistystoiminnassa, kirjallisuuden parissa, luonnossa liikkuen sekä mökkeillen. Yhdistystoiminta harrastuksena antaa mahdollisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Toimin mieluusti yhteisöissä, joiden tehtävä on tuottaa yhteiskunnallista muutosta ja parempaa hyvinvointia lähimmäisille.

Työni säätiöomisteisessa osakeyhtiössä on hyvin merkityksellistä ja minulla on ilo toteuttaa sitä hyvässä työyhteisössä. Sydämeni sykkii vanhustyölle ja työssäni saan palvella ikäihmisten hyvän elämän edistäjänä. Aikaisempi työhistoriani liittyy sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden ja johtamisen kehittämiseen sekä tutkimukseen. Yhteistyö verkostomaisesti toimivien tahojen kanssa on ollut ja on minulle hyvin tärkeää.